LÁTVÁNYTERVEZÉS

Mai korunk építészeti világában szinte már el sem tudnánk képzelni munkánkat számítógépes három dimenziós modellek nélkül. Modellekkel való tervezéssel nemcsak a térbeli műszaki jellegű akadásokat, és hibalehetőségeket tudjuk kiküszöbölni, de az ön számára is jelentősen könnyebb és szemléletesebb módszerekkel tudjuk bemutatni a tervezett épületek építészeti értékeit.

A három dimenziós prezentációnak sok különféle módja lehet. Irodánk lehetőséget biztosít az általunk tervezett épületek VR szemüvegben való megtekintésére. Ez a módszer a legalkalmasabb arra, hogy a térarányokat valóságos viszonyoknak leginkább megfelelő módon mutassa be. A virtuális tér ezen kívül lehetőséget biztosít arra is, hogy az épület valamennyi terét, minden szemszögből megvizsgáljuk.

Az épületek térbeliségének kommunikálásához tartozó másik legelterjedtebb mód, az állókép formájában megfogalmazott látványterv. Ezen a téren az utóbbi időkben nagyon jelentős fejlődés ment végbe a látványtervek grafikai minőségében, és abban, hogy ezek a képek valóságot mennyire közelíti meg. A kiváló grafikai minőség, és a fotorealisztikus szint elérése azonban sok időt és rengeteg munkát vesz igénybe.

Így az épületeink prezentációjánál az ön igényeinek megfelelően különböző látványtervi szinteket tudunk biztosítani. Ezek közül az egyszerűbb grafikai stílusú látványtervek részét képezik bizonyos tervi szinteknek (vázlatterv, engedélyezési terv). A magasabb színvonalú külön értékesítési, marketinges vagy kiemelt színvonalú prezentációs célú látványtervek készítést egy külön erre a célra specializálódott, velünk szoros kapcsolatban együtt dolgozó irodára bízzuk.

Partnerirodánk