Rólunk

A Másfél Építész Stúdió Kft. Sebestyén Péter DLA Pro architectura díjas építész nevéhez kötődik és jelenleg Pécsen működik. Az iroda hat építészből és időnként egy-két gyakornokból áll, mint törzsgárdából. Nagyobb vagy összetettebb feladatok megoldása állandó építész alvállalkozók bevonásával történik, így szervesen két egyéni vállalkozó is hozzá tartozik az irodához. Jellemzően három-négy tervezési feladat és ugyanannyi épülő munka fut párhuzamosan. A tervezőcsapat nyolc éve ugyanazzal a szakági alvállalkozó csapattal dolgozik együtt, akik a régióban mind elismert szakemberek. Az építész irodához hasonlóan a szakági tervezők is képesek interaktívan módosítani kapacitásukat az elvégzendő feladatokhoz igazodva.

Irodánk

Tervezőirodánk 2011-ben kezdte el működését kiválva a ’94 óta prosperáló Sebestyén és Fia építőipari tervező és generálkivitelező Kft.-ből, megőrizve annak megbízható minőségét, de a generáltervezésre fókuszálva. Építési engedélyeztetési és egyéb hatósági ügyintézések teljes lebonyolítását vállaljuk. Az általunk tervezett épületekbe belsőépítészeti tervezést is vállalunk. Munkáinkat képesek vagyunk elérhető áron, folyamatosan megbízható minőségben, határidőre szállítani. Jelenleg az ország teljes területére és a környező országokba is vannak tervezési megbízásaink. Irodánk Pécsett a Király utca szívében található. Ez egy 150 m2-es alkotótér, mely kellően tágas és igényes teret ad a nagyobb lélegzetű munkák egyeztetéséhez is.

DCIM106MEDIA

xu hướng thời trangPhunuso.vnshop giày nữgiày lười nữgiày thể thao nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcmphụ kiện thời trang giá rẻ